Πρόγραμμα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

TRAINING 13+  
Απευθύνεται στους gamers 13 +
Η Greek Gaming Academy σε συνεργασία με την Clever-Net δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν τα e-sports, να διευρύνουν τους ορίζοντες τους στον επαγγελματικό προσανατολισμό.
Εσείς που αγαπάτε τα e-sports μπορείτε να εκπαιδευτείτε στο αγαπημένο σας παιχνίδι και παράλληλα να αποκτήσετε σημαντικά εφόδια με σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και μαθήματα επιλογής γύρω από το gaming, εξασφαλίζοντας έτσι εναλλακτικές και προοπτικές για το μέλλον.
Το gaming μπορεί να έχει μόνο θετική πλευρά και αυτό υποστηρίζουμε στην Greek Gaming Academy, με εξειδικευμένους εισηγητές.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει "
Gaming" σε παιχνίδι επιλογής και "Σεμινάρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων" είτε e-learning είτε δια ζώσης.
Gaming: 
Φυσική παρουσία των εκπαιδευομένων 2 δίωρα την εβδομάδα για δύο μήνες, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα πλήρως εξοπλισμένη με gaming υπολογιστές. Παράλληλα με τη χρήση projector γίνεται προβολή και σχολιασμός αγώνων.
Συνολικός χρόνος εκπαίδευσης, 32 ώρες. Επιπλέον χρόνος καθορίζεται από τις ανάγκες.
 
Σεμινάρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων:
 Αρχιτεκτονική Η/Υ  (8 ώρες)
 Facebook  (8 ώρες) 
 Photoshop (16 ώρες )

Ο εκπαιδευόμενος, με την Αρχιτεκτονική Η/Υ μαθαίνει να λύνει και να δένει τον υπολογιστή του αποκτώντας ανεξαρτησία κινήσεων. Τα μαθήματα του Facebook, θα φανούν πολύ χρήσιμα για τον τρόπο που επιτρέπεται να εκτίθεται είτε εντός είτε εκτός παιχνιδιού, ενώ το Photoshop τον ξεναγεί στον χώρο της εικόνας, μαθαίνοντας τον να επεξεργάζεται σωστά τον σχεδιασμό του προφίλ του.
Ως "
Μαθήματα Επιλογής" προτείνονται τα, 
Illustrator για κάποιον που επιθυμεί να εκπαιδευτεί στην δημιουργία εικόνας και 
Προγραμματισμός, ως μία ενδιαφέρουσα ενότητα με προοπτική στη δημιουργία παιχνιδιών.

Παροχή της Σχολής: 4ωρο σεμινάριο "Στοχοθέτησης" με τις τεχνικές του NLP (Νεύρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού)

Η εκπαίδευση της GGA, δίνει γνώση, δύναμη και εναλλακτικές, ώστε οι νεαροί gamers να επιλέξουν με σαφήνεια τις σπουδές που επιθυμούν και κατ' επέκταση τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.
Στην Greek Gaming Academy “χτίζετε” το βιογραφικό σας από την ηλικία των 13 ετών! 

COACHING
Απευθύνεται στους gamers 18+
Η Ακαδημία (GGA) παρέχει μαθήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε ατομικά είτε ομαδικά, στα πλέον διαδεδομένα έως σήμερα e-sports. 
Η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η ανάλυση των ρόλων σε κάθε παιχνίδι αποτελούν μέρος της εκπαίδευσης.  Παράλληλα με τη χρήση projector γίνεται προβολή και σχολιασμός αγώνων.
Οι εκπαιδευόμενοι φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, πλήρως εξοπλισμένη με gaming υπολογιστές.
Τμήματα: έως 5 άτομα
Διάρκεια coaching:  Βασική εκπαίδευση δύο (2) μήνες με φυσική παρουσία 4 ώρες σε εβδομαδιαία βάση.  Επιπλέον χρόνος καθορίζεται από τις ανάγκες, καθότι στο επαγγελματικό gaming ο gamer διαθέτει πολλές ώρες προπόνησης στον προσωπικό του υπολογιστή.
Ωστόσο, πέραν της gaming εκπαίδευσης, επιλογές από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής είναι στη διάθεση και του επαγγελματία gamer εάν το επιθυμεί, για καλύτερη μελλοντική εξασφάλιση.

MANAGEMENT
Σεπτέμβριο του 2019 θα είναι στη διάθεση των νέων που ενδιαφέρονται για την managerial πλευρά του gaming και το ανάλογο πρόγραμμα, διάρκειας 4 μηνών.  

Η Greek Gaming Academy, 
- Δίνει προοπτική στο χόμπι - Εξελίσσει τον gamer στον αυριανό επαγγελματία - Μετατρέπει τη φιλοδοξία σε επιδίωξη και τα όνειρα σε στόχους!

Αν πιστεύετε ότι το gaming αποτελεί,
➢ εφαλτήριο επαγγελματικής καριέρας
➢ ευκαιρία ανάπτυξης δεξιοτήτων
➢ τον ιδανικό συνδυασμό χόμπι – εργασίας
➢ την προοπτική ανάπτυξης, εξέλιξης, επιτυχίας
➢ την βάση προσέγγισης των "νέων δεδομένων"
➢ πρόσβαση σε νέους επαγγελματικούς προσανατολισμούς
τότε έχετε επιλέξει τον σωστό φορέα που θα υποστηρίξει την υλοποίηση των στόχων σας!

Η σωστή και λογική χρήση, η προσοχή και η ορθή διαχείριση του χρόνου, αλλά και της προσωπικής επένδυσης του κάθε παίκτη, θα μεγιστοποιήσει τα οφέλη και θα ελαχιστοποιήσει τους υπαρκτούς κινδύνους. 

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - "Gaming & NLP"
Η μοναδικότητα της gaming εκπαίδευσης επικεντρώνεται στην απόλυτη συμμετοχή του εκπαιδευόμενου. Πενταμελείς ομάδες αποτελούμενες από εργαζόμενους είτε του ιδίου τμήματος είτε διαφορετικών τμημάτων, καλούνται να… “παίξουν”. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από την ενεργή παρουσία ΟΛΩΝ και είναι αυτό το οποίο θα καθορίσει μεν τη  δύναμη της ομάδας, κατ’ επέκταση όμως θα προσδιορίσει τα σημεία ανάπτυξης. Η επικοινωνία, η συνεργασία, ο κοινός στόχος στην επίτευξη ενός επιτυχημένου αποτελέσματος, εκ των πραγμάτων απαιτούν το 100% της προσοχής. Ως εκ τούτου, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές εκπαιδευτικές δομές, η εταιρία που θα επιλέξει για το προσωπικό της αυτόν τον καινοτόμο τρόπο, έχει εξασφαλίσει την αμέριστη προσοχή κάθε συμμετέχοντα. 

Η εκπαίδευση υλοποιείται σε συνδυασμό με τις τεχνικές του Νεύρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP).  Το gaming προσδιορίζει και βελτιώνει σημεία ανάπτυξης, μέσα από τους μηχανισμούς και τις στρατηγικές που καλείται ο κάθε παίκτης να κατανοήσει και να διαχειριστεί. Ενώ ο NLP προσεγγίζει, εξερευνά και ενισχύει κάθε δυνατότητα με στόχο την άριστη απόδοση.  Συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και αξιοποίηση των υπαρκτών δυνάμεων. Εστιάζει στη λύση των προβλημάτων, αντί απλώς να αναμοχλεύει και τα αποτελέσματα του είναι μόνιμα, γρήγορα και πολλές φορές άμεσα.
Επί της ουσίας η όλη δράση μεταφράζεται στον προσανατολισμό της εταιρίας προς τον πελάτη με καινοτόμους τρόπους, εμπνέοντας τους ανθρώπους της και δημιουργώντας συνθήκες επιτυχίας.  

Σε πρόγραμμα 18 και αντίστοιχα 26 ωρών, σε παιχνίδια που προτείνονται από την Greek Gaming Academy, οι εκπαιδευόμενοι – παίκτες αναλαμβάνουν ρόλους επιδεικνύοντας δεξιότητες διαχείρισης όπως, ηγεσίας, συναισθήματος, χρόνου, διαπραγμάτευσης, στοχοθέτησης και άλλες.
Η υλοποίηση του όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα και στον τρόπο διεξαγωγής του στο σύνολο των ωρών, συμφωνείται με την εκάστοτε εταιρία.

Οι εισηγητές της ενότητας “gaming” είναι gamers με σπουδές στον Τεχνολογικό Τομέα και της ενότητας “NLP” είναι Master NLP.