Academy

Η "Greek Gaming Academy" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2014 από τον Υπεύθυνο Σπουδών της "Clever-Net"  Δημήτρη Μοναχό και τον συνεργάτη του Ναπολέοντα Γεωργουλόπουλο, gamers και οι δύο από την εφηβική τους ηλικία.
Είναι ο πρώτος Εκπαιδευτικός Φορέας των Esports στην Ελλάδα και από τους πρώτους σε όλη την Ευρώπη.
Απευθύνεται σε άτομα άνω των 13 ετών χωρίς ωστόσο να αποκλείει τις ηλικίες των 11 και 12
Παρέχει τα
 προγράμματα "Coaching", "Training 13+", "Training 18+

Η Ακαδημία (GGA) κρατώντας τον πήχη ψηλά, προσφέρει μαθήματα από εξειδικευμένους εισηγητές στα πιο διαδεδομένα έως σήμερα Esports, μέσα από οργανωμένα προγράμματα. 

Το "Training 13+" υποστηρίζεται από τα εκπαιδευτικά προγράμματα της "Clever-Net".
Η Clever-Net είναι Σχολή Εκπαίδευσης - Πιστοποίησης Η/Υ από το 1998 και βραβευμένη από την Microsoft για τα καλύτερα αποτελέσματα της χρονιάς 2001 - 2002 στο πρόγραμμα MOUS. Τα τελευταία χρόνια έχοντας εμπλουτίσει την εκπαιδευτικής της γκάμα στηρίζει δυναμικά και αποτελεσματικά κάθε ενδιαφερόμενο στην αγορά εργασίας. 
Η Greek Gaming Academy σε συνεργασία με την Clever-Net συμβάλλει στον προσανατολισμό μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου, των οποίων τα Esports αποτελούν το αγαπημένο τους χόμπι. Παρέχει ένα πρόγραμμα το οποίο στην ροή του εξασφαλίζει πιστοποιημένη γνώση και παράλληλα δίνει κίνητρο στον εκπαιδευόμενο ή να επιλέξει επαγγελματικά τα Esports ή να διατηρήσει την σχέση του με αυτά ως ερασιτέχνης gamer και να ακολουθήσει άλλον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Αναφορικά με το "Coaching", στόχος της Σχολής είναι η στήριξη όσων έχουν επιλέξει να μεταφράσουν το χόμπι τους σε επάγγελμα με την προοπτική της εξέλιξης. Είναι η ανάδειξη ταλέντων και η προετοιμασία τους μέσα από ένα δομημένο πρόγραμμα, με σκοπό την απορρόφησή τους στον Επαγγελματικό Χώρο των Esports.
Ωστόσο, η επίτευξη είναι δυνατή μόνο με την συνειδητή συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου και το αποτέλεσμα δύναται να είναι θεαματικό.
Ο gamer για τον οποίον το "μέτρο" είναι βασική προϋπόθεση στην καθημερινότητα του και η επιμόρφωση του αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο για την εξέλιξή του, έχει πολλές πιθανότητες για μια καλή καριέρα στην βιομηχανία των Esports.

To "Training 18+" σε managerial επίπεδο αναπτύσσει θεματικές όπως, το επαγγελματικό gaming και τις προοπτικές του, τα Social Media, τα Διοικητικά - Οικονομικά μοντέλα των Esports. 
Κερδίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο όσων ασχολούνται με το gaming.  Στην ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία των Esports, στρέφονται άτομα που προέρχονται από τον χώρο των Οικονομικών, Marketing, Δημοσιογραφίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων. 

Η Greek Gaming Academy
Γεφυρώνει τη σχέση "Γονέας - Παιδί - Εκπαιδευτικός" 
Δίνει προοπτική στο χόμπι
Εξελίσσει τον gamer στον αυριανό επαγγελματία 
Μετατρέπει τη φιλοδοξία σε επιδίωξη και τα όνειρα σε στόχους

**  ΔΡΑΣΕΙΣ  ΤΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ **

Digital Expo 2019, 28 Σεπτεμβρίου 2019
Εκδήλωση για το Gaming & τον Εθισμό (εδώ)

Workshop  10-12 Μαΐου, 21-23 Ιουνίου, 14-16 Ιουλίου 2019
"Esports Management"
Εισαγωγή στα Esports: Professional Gaming
Esports Social Media
Gaming: από το Χόμπι στο Επάγγελμα

23 Φεβρουαρίου 2019
Gaming: Από το Χόμπι στο Επάγγελμα
Mία ξεχωριστή και ιδιαίτερα ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο αίθριο των νέων εγκαταστάσεων του IST College, στη Λ.Συγγρού.
Η Greek Gaming Academy σε συνεργασία με το IST συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση με θέμα “Gaming: από το Χόμπι στο Επάγγελμα” προσεγγίζοντας, με επιτυχία, όλες τις πτυχές των Esports.
Οι ομιλητές με αναφορές τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον επαγγελματικό χαρακτήρα των Esports, αλλά και μεταφέροντας προσωπικές τους εμπειρίες, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Οι τοποθετήσεις τους προβλημάτισαν αλλά και ενθάρρυναν την ανάπτυξη του διαλόγου μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων, ενώ με στοιχειοθετημένο λόγο έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα οφέλη του Gaming αλλά και να αναγνωρίσουν τις επαγγελματικές προοπτικές, στην τεράστια βιομηχανία των Esports.
 

24 - 26 Ιουλίου 2018
"Workshop για... δυνατούς gamers, με... δυνατούς εισηγητές"
Photoshop για να επεξεργάζεσαι τα δικά σου γραφικά και να διαχειρίζεσαι την εικόνα σου
Facebook για να ενισχύσεις τη στρατηγική και τις τεχνικές σου
Coaching-Stream-Gaming σε ένα ξεχωριστό workshop για…. δυνατούς gamers, με… δυνατούς εισηγητές!!
4 ώρες Photoshop                            24 Ιουλίου, 17:30 – 21:30
4 ώρες Facebook                              25 Ιουλίου, 17:30 – 21:30
4 ώρες Coaching-Stream-Gaming   26 Ιουλίου, 17:30 – 21:30 

10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016
Συμμετοχή της Greek Gaming Academy στο Education Festival 2016
Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου, Greek Gaming Academy και Clever-Net συμμετείχαν με δικό τους stand στο Education Festival 2016 (Διοργάνωση: Skywalker).
Στο πάνελ ομιλιών του Σαββάτου (13:00-15:00) οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τη συμμετοχή του Διευθυντή Σπουδών, Δημήτρη Μοναχού. Η Θεματική της ομιλίας αφορούσε στις «Νέες Τάσεις και Εναλλακτικές Μορφές Εκπαίδευσης».
Στόχοι του Education Festival 2016:
Η δυνατότητα συνάντησης των αναγκών του εκπαιδευτικού οικοσυστήματος με θεσμικούς και ιδιωτικούς φορείς, άτομα και κοινωνικές ομάδες.
Η ενημέρωση για νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τάσεις και διεξόδους.
Η καινοτομία και η εναλλακτική εκπαίδευση.
Το «Φεστιβάλ Εκπαίδευσης 2016» απευθυνόταν σε:
* Φοιτητές, πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς
* Μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
* Γονείς
* Άτομα που ενδιαφέρονται για τη Δια Βίου Μάθηση
* Εκπαιδευτικούς, συμβούλους και coaches
* Εκπαιδευτικούς και θεσμικούς φορείς, ιδρύματα, κολέγια και οργανισμούς

25 Απριλίου 2015
Παρουσίαση της Greek Gaming Academy, στο Πνευματικό Κέντρο "Γ. Ρίτσος" 25.04.2015
H πρώτη Σχολή για gamers στην Ελλάδα είναι γεγονός και βρίσκεται στο Αιγάλεω.
Ο Εκπαιδευτικός Φορέας "Clever-Net", πραγματοποίησε στις 25 Απριλίου στο "Γ.Ρίτσος", την παρουσίαση του καινοτόμου εκπαιδευτικού τομέα "Greek Gaming Academy", που απευθύνεται στον κόσμο των Esports.
Στόχος της GGA είναι αφενός η ανάδειξη και η στήριξη των ταλαντούχων Gamers, αφετέρου ένα βήμα στην ένταξη των Esports στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, γνωστοποιώντας τα οφέλη και τις προοπτικές εκπαιδεύοντας ανήλικους και ενήλικες.
Την παρουσίαση έκανε ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής, Δημήτρης Μοναχός (Μ.S.Ι.Τ).
Με μότο... "Το Gaming Διδάσκεται",  τον συντονισμό της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Ψιμούλης (M.Sc. Marketing).
Τον λόγο έλαβαν επίσης οι, Δημήτρης Δερπάνης (Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Πιστοποιήσεων Unicert), Τρύφων Κουβόπουλος (Διευθυντής Πωλήσεων της Unicert), Δημήτρης Φαρμάκης και Νίκος Μαστροκόλιας της Εταιρίας Elysium Gaming. 
Μεταξύ των παρευρισκομένων, ήταν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Γ. Χριστόγλου, ο Εικαστικός Ιωαν. Σταθογιάννης, Εκπαιδευτικοί, πολλοί νέοι που αγαπούν το Gaming κ.α.

11 Αυγούστου 2014
Συνέντευξη στην ΝΕΡΙΤ
https://www.youtube.com/watch?v=zE6y7RL33LI&fbclid=IwAR2Vc78_8P6K1sUcFKCT3_1NOlb-NvamtNCRdNdoRwy-j3pf5HL4-xZR0Ns